Web-explorateur.fr
Web explorateur > Bedrijven en Economie > Atlas For Men presenteert haar collectie

Atlas For Men presenteert haar collectie

Atlas For Men: outdoor kleding voor heren

Aanbeveling

Het lijkt erop dat er regelmatig problemen zijn met de levertijden die op de website weergegeven worden. Sommige consumenten hebben geklaagd dat hun pakket terug naar de afzender gegaan is, zonder voorafgaande kennisgeving of zonder vermelding van de belangrijke retourkosten en dat ze slechts gedeeltelijk zijn vergoed. De kwaliteit van de producten lijkt daarentegen wel in overeenstemming te zijn met wat vermeld wordt op de website.

Wat de expert zegt

In het algemeen is de website zeer goed geoptimaliseerd voor SEO, met de tekst die aanwezig is op alle pagina's en goed gekozen tags. Er is ook werk gemaakt van de ergonomie ervan, wat zorgt voor een goede gebruikerservaring.

Presentatie

Atlas For Men nodigt u uit om haar catalogus van kleding, schoenen en accessoires online te ontdekken. Deze outdoor producten, ontworpen met natuurlijke, duurzame materialen, zijn gemaakt voor mannen die gepassioneerd zijn over de natuur. Polo's, broeken, fleece truien voor mannen, T-shirts, mouwloze shirts ... U hoeft alleen nog maar te kiezen tussen alle modellen die Atlas For Men aanbiedt. Profiteer van de speciale aanbiedingen op de website om uzelf een pleziertje te doen zonder te veel te moeten uitgeven!

Historisch

Atlas For Men is een handelsmerk opgericht in 1999. Als belangrijke speler in de postorderbranche, is Atlas For Men tegenwoordig ook actief via het internet.

Historische Website

Atlas for Men werd opgericht in 1999 voor het aanbieden van casual wear en outdoor kleding voor heren, als postorderbedrijf met een verkoopcatalogus. In 2004 werd de website in het leven geroepen, die ervoor zorgde dat het merk gemoderniseerd werd, met behoud van het aanbod van de catalogus. Wat volgde in 2013, was een collectie met dezelfde soort producten, maar dan strikt voorbehouden voor vrouwen onder de naam Atlas For Women.

Lancering van de V1-site
7 octobre 2014

Capita selecta

Top artikelen

Meer Atlas For Men presenteert haar collectie

Perscontact pagina
non
Tchate
non

Borg domeinnaam
27 avril 2013

Adres van de eigenaar
1186, rue de Cocherel

Postcode
27000

Type
SAS