Web-explorateur.fr
Web explorateur > Diensten voor bedrijven > Vergemakkelijk het beheer van uw Human Resources met Talentsoft

Vergemakkelijk het beheer van uw Human Resources met Talentsoft

Talentsoft voor het beheer van uw Human Resources

Aanbeveling

Het wordt aangeraden om te bepalen welk aanbod het meest van toepassing is op uw behoefte. Talentsoft biedt aangepaste voorstellen aan voor kleinere structeren en de software is uitbreidbaar en biedt u daarmee de mogelijkheid niet meer te kiezen dan enkel wat u nodig heeft.

Wat de expert zegt

De internetsite van Talentsoft is volledig gereorganiseerd in 2014. De nieuwe versie is speciaal ontwikkeld om de beleving van deze website voor de cliënten op een moderne en speelse wijze te vergemakkelijken. 

Wij hebben alle informatie over de producten tezamen met de demonstratievideo's en complete omschrijvingen teruggevonden.

Wij vinden het desondanks jammer dat onderaan de pagina de interactieve knoppen zitten die de bezoeker van de website toegang geeft tot het inschrijven voor de nieuwsbrief en toegang geeft tot  sociale media, de blog en de FAQ lijst.

 

Presentatie

Talentsoft is een talentmanagement software die ondernemingen de mogelijkheid biedt de verschillende werknemers binnen de onderneming te beheren. De software heeft de potentie zorg te dragen voor het recruitment, maar ook de voor de prestaties van de werknemers, hun kwaliteiten en het salaris van laatstgenoemden. Talentsoft biedt flexibele oplossingen die aangepast zijn aan de problemen van Human Resources. Een opleiding is tevens aangeboden bij de aankoop van de software, waarmee het gebruik van de software kan worden geoptimaliseerd.

Historisch

Talentsoft is opgericht in 2007 door Jean-Stéphane ARCIS, Alexandre Pachulski en Joël Bentolila. Ze hadden het idee om een talentmanagement software te creëeren die alle benodigde factoren bijeen zou brengen voor het beheer van Human Resources.  Sindsdien is het bedrijf blijvend groeiende en in 2011 kocht Talentsoft de Human Resources software 'Rflex'.

Historische Website

Eind 2007 gecreëerd, de website talentsoft.fr biedt demonstatievideos van de talentmanagment software, alsook de laatste presentaties en opleidingen van Human Resources.

De website heeft meerdere versies gekend alvorens tot de huidige versie te zijn gekomen die dateert van mei 2014.

Lancering van de V1-site
22 octobre 2007

Capita selecta

Top artikelen

Meer Vergemakkelijk het beheer van uw Human Resources met Talentsoft

Perscontact pagina
non
Tchate
non

Borg domeinnaam
29 septembre 2009

Adres van de eigenaar
35ter avenue André Morizet

Postcode
92100

Type
SA